Preparing to leave …

Sinds dinsdag 2 augustus is onze Defender volgeladen met kampeermateriaal etc vertrokken naar Antwerpen. Daar wordt hij in de loop van de maand augustus op de boot gezet richting Buenos Aires. Spannend afwachten nu of hij heelhuids en met alles erin toekomt in Argentinië…

Le mardi 2 août, nous avons depose notre Defender à Anvers. Il sera transporté en bateau jusqu’à Buenos Aires. Esperons que tout se passera bien et qu’on le retrouvera en bon condition fin septembre en Argentine…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s